Fiets kopen bij de Fietsenwinkel

Goedemiddag! Ik ben Dimitri, verken graag de wereld en ben wekelijks met recreatie en sport bezig. Buiten mijn dagdagelijkse activiteiten op het werk hou ik me vooral bezig met voetbal, karting, muurklimmen, duiken en zelfs, jawel, paardrijden. In mijn blog zal ik de meest uiteenlopende elementen omtrent sport en recreatie behandelen. Van een stevig partijtje voetballen in de open bossen, tot de leukste pretparken en gezelligste fietstochtjes. Naast deze drukke bezetting, onderhoudt ik enkele leuke websites met zowel druk als minder druk beoefende sporten. Dit gaf me eveneens de kans om een brede waaier aan recreatieve sporten te ontdekken. Recreatie en sport houdt een mens bezig! Heel veel lees- en vooral sportplezier op de blog!

Fiets kopen bij de Fietsenwinkel

20 juni 2018
 Categorie├źn: Sport & recreatie, Blog


De fiets hoort er nu helemaal bij. Wie kan er tegenwoordig nog zonder een fiets? Met de fiets naar het werk, de kinderen naar school brengen, gauw een paar boodschappen halen bij de supermarkt of je neemt de fiets mee op vakantie. Je kan dus stellen dat een fiets een belangrijke rol in onze maatschappij speelt en dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat je een goed model aanschaft, dat je waar voor je geld krijgt. 

De fietsenwinkel helpt bij keuzes maken 

Vooral ook het doel waarvoor je de fiets wil gaan gebruiken is ontzettend belangrijk. Zelf op onderzoek uitgaan is natuurlijk altijd een optie, maar dat kan ook overweldigend zijn door het grote aanbod op de markt. Zo is er een grote verscheidenheid in soorten, maten en merken. Heb je interesse voor een comfortabele e-bike, een snelle racefiets of een city bike? Misschien juist voor een mountainbike of kies je toch liever voor de degelijke maar betrouwbare omafiets? Als je al een keuze kan maken, welk merk kies je dan en in welke prijsklasse? Hier komt een fietsenwinkel met zijn ruime ervaring goed van pas. 

De fietsenwinkel levert service tijdens en na de aankoop 

Zij weten namelijk als geen ander dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Door hun ervaring zullen zij ook precies weten wat voor soort fiets bij jouw wensen en levensstijl past en hierdoor ook het juiste advies kunnen geven omtrent merk en prijs. Daarbij heeft de fietsenwinkel in de meeste gevallen ook deskundige reparateurs in dienst. Een stukje service tijdens, maar ook na de aankoop. Een enkele keer is de reparateur zelfs mobiel.  Een nieuwe fiets laten verzekeren hoort ook tot de mogelijkheden en de fietsenwinkel staat je hierbij graag te hulp. Diefstal komt nou eenmaal veel voor. Vooral fietsen zijn hier vaak het slachtoffer van en het zou zonde zijn als je dan niet goed verzekerd bent. Deze verzekering gaat hand in hand met een goedgekeurd fietsslot.   

Veilig fietsen staat voorop 

Naast de mooie fietsen en service, is er in een fietsenwinkel ook een ruime keus aan verschillende accessoires. Denk hier bijvoorbeeld aan hippe fietstassen, stoere fietsbellen of opvallende accessoires voor de kinderfiets. Misschien ben je op zoek naar een fietskar of een kinderzitje met windscherm. Wellicht een hondenmandje voor achterop de fiets en een geschikte fietspomp. Mogelijkheden genoeg.  Voor sommige mensen is fietsen een noodzakelijke bezigheid, voor anderen een heerlijk tijdverdrijf. Wat de reden ook is, het zou altijd veilig moeten zijn en dat begint bij de aanschaf van een goede fiets.

Over ons
Recreatie en sport

Goedemiddag! Ik ben Dimitri, verken graag de wereld en ben wekelijks met recreatie en sport bezig. Buiten mijn dagdagelijkse activiteiten op het werk hou ik me vooral bezig met voetbal, karting, muurklimmen, duiken en zelfs, jawel, paardrijden. In mijn blog zal ik de meest uiteenlopende elementen omtrent sport en recreatie behandelen. Van een stevig partijtje voetballen in de open bossen, tot de leukste pretparken en gezelligste fietstochtjes. Naast deze drukke bezetting, onderhoudt ik enkele leuke websites met zowel druk als minder druk beoefende sporten. Dit gaf me eveneens de kans om een brede waaier aan recreatieve sporten te ontdekken. Recreatie en sport houdt een mens bezig! Heel veel lees- en vooral sportplezier op de blog!

Zoeken
Recente artikelen
Archief