De HPRC case

Goedemiddag! Ik ben Dimitri, verken graag de wereld en ben wekelijks met recreatie en sport bezig. Buiten mijn dagdagelijkse activiteiten op het werk hou ik me vooral bezig met voetbal, karting, muurklimmen, duiken en zelfs, jawel, paardrijden. In mijn blog zal ik de meest uiteenlopende elementen omtrent sport en recreatie behandelen. Van een stevig partijtje voetballen in de open bossen, tot de leukste pretparken en gezelligste fietstochtjes. Naast deze drukke bezetting, onderhoudt ik enkele leuke websites met zowel druk als minder druk beoefende sporten. Dit gaf me eveneens de kans om een brede waaier aan recreatieve sporten te ontdekken. Recreatie en sport houdt een mens bezig! Heel veel lees- en vooral sportplezier op de blog!

De HPRC case

31 augustus 2017
 Categorie├źn: Sport & recreatie, Blog


Een koffer is een verplaatsbaar opbergsysteem. Een koffer bestaat uit twee gespiegelde helften die aan elkaar zijn verbonden door middel van scharnieren. Vaak zijn de koffers voorzien van een cijferslot, zodat ze afgesloten kunnen worden. De koffers van tegenwoordig bezitten een of meerdere handvatten. Door de handvatten kan de koffer gedragen worden. Een koffer heeft hoofdzakelijk een rechthoekige vorm. Wanneer hij van een stevig materiaal is gemaakt, behoudt hij zijn vorm. Tegenwoordig worden er ook veel koffers gebruikt die van een sterke stof zijn vervaardigd. Deze zijn gemakkelijk plooibaar. Voor een koffer werd er in vroegere tijden leer gebruikt. Tegenwoordig zijn dat verschillende soorten kunststoffen. Om te voorkomen dat een koffer tijdens het vervoer open zou kunnen vallen wordt er vaak een riem over gebonden.


Gebruik

Een koffer wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Er wordt kleding in opgeborgen wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat of een vakantie heeft. In een speciale koffer worden ook wel bijvoorbeeld een viool, cello, gitaar vervoerd. De koffers hebben vaak de vorm van het instrument.  De moderne reiskoffers hebben tegenwoordig veel moderne snufjes, zoals uitschuifbare handgrepen, vakjes, wieltjes en degelijke. Ook worden koffers soms voorzien van een dubbele bodem. Dit wordt gedaan voor het vervoeren van stoffen wat eigenlijk niet mag. Er zijn er nog die denken dat het niet gezien wordt. Omdat tegenwoordig iedere koffer gescand wordt, kunt u niet meer ongezien door de douane komen. Smokkel dus niets en voorkom dat u tegen de lamp loopt. Gereedschapskoffers Deze koffers dienen om het gereedschap te beschermen. Het zijn stevige koffers die voorzien zijn van veel vakjes en lussen om het gereedschap op te bergen.

 

De HPRC case

De accronym HPRC staat voor High Performance Resin Case. Het zijn hoogwaardige, waterdichte koffers. Deze koffers bieden een optimale bescherming aan uw kostbare uitrusting. 

Eigenschappen  - De HPRC koffers zijn ongeveer 25 % lichter dan die van concurrerende merken. Dat is gemakkelijk wanneer de koffers vervoerd moeten worden. U kunt daardoor ook meer spullen in de koffer plaatsen wanneer u met het vliegtuig op reis gaat en aan een maximumgewicht gebonden bent. Omdat de leverancier er van verzekerd is dat hij niet stuk te krijgen is, krijgt u bij de aanschaf van deze koffer een levenslange garantie. Hij heeft de hoogste schokproef bescherming van alle koffers. Tot 10 meter diepte is hij waterdicht en kan goed worden gebruikt bij temperaturen van -40 tot + 80 graden Celsius. Hij is ISO9001 gecertificeerd. De handgrepen hebben een rubberen laag zodat ze een goede grip hebben. Door de verstevigde hoeken is de koffer beschermd tegen zware stoten. Dus wanneer u op reis gaat en u wilt uw spullen goed beschermen, kunt u daarvoor het beste een HPRC case gebruiken.

Over ons
Recreatie en sport

Goedemiddag! Ik ben Dimitri, verken graag de wereld en ben wekelijks met recreatie en sport bezig. Buiten mijn dagdagelijkse activiteiten op het werk hou ik me vooral bezig met voetbal, karting, muurklimmen, duiken en zelfs, jawel, paardrijden. In mijn blog zal ik de meest uiteenlopende elementen omtrent sport en recreatie behandelen. Van een stevig partijtje voetballen in de open bossen, tot de leukste pretparken en gezelligste fietstochtjes. Naast deze drukke bezetting, onderhoudt ik enkele leuke websites met zowel druk als minder druk beoefende sporten. Dit gaf me eveneens de kans om een brede waaier aan recreatieve sporten te ontdekken. Recreatie en sport houdt een mens bezig! Heel veel lees- en vooral sportplezier op de blog!

Zoeken
Recente artikelen
Archief